<u> Monday - Thursday</u>

First Bell @ 8:10 a.m.

Extensions

1/5 Period	8:15 - 9:40 a.m.	(80 min. class/5 min. announce. =85 min.)		
2/6 Period	9:45 - 11:05 a.m.	(80 minutes)		
3/7 Period	11:10 - 1:00 p.m.	(30 min. lunch/80 min. class = 110 min.)		
1 st Lunch	Lunch 11:05-11:35		Class 11:40-1:00	
2 nd Lunch	Class (1 st ½) 11:10-11:50		Lunch 11:50-12:20	Class (2 nd ½) 12:25-1:00
3 rd Lunch	Class 11:10-12:30		Lunch 12:30-1:00	
4/8 Period 1:05 - 2:25 p.m. (80 minutes)				
Interventions/ 2:30 - 3:05 p.m. (35			35 minutes; Tuesday is Adviso	ory)

Friday (Early out/PLCs)

First Bell @ 8:10 a.m.						
1/5 Period	8:15 - 9:25 a.m.	(70 minutes)				
2/6 Period	9:30 – 10:40 a.m.	(70 minutes)				
3/7 Period	10:45 – 12:25 p.m.	(30 min. lunch/70 min. class = 100 min.)				
1 st Lunch	Lunch 10:40-11:10	Class 11:15-12:25				
2 nd Lunch	Class (1st ½) 10:45-11:20	Lunch 11:20-11:50	Class (2 nd ½) 11:55-12:25			
3 rd Lunch	Class 10:45-11:55	Lunch 11:55-12:25				
4/8 Period 12:30-1:40 p.m.		(70 minutes)				
Interventions/ 1:45 - 2:05 p.m.		(35 minutes; Tuesday is Advisory)				
Extensions						
PLC	2:20-3:40 p.m.	(80 minutes)				